SAJTÓKÖZLEMÉNYEK

Valódi stadionélmény a Foci Mozival 36 négyzetméteres LED falon!  

 

Nézd idén is óriáskivetítőn a futballmérkőzéseket június 10. és július 10. között a Foci Mozin, és szurkolj velünk a Magyar labdarúgó-válogatottnak! A Foci Mozi már 2010 óta garantálja a fergeteges hangulatot, és a stadionélményt a futballkedvelőknek. 2016-ban pedig már 5 szabadtéri szurkolótéren tombolhatnak a focirajongók.


Nyár, hőség, Balaton, zene, könnyed hangulat... Kimaradt valami? Fogadjunk, hogy már Te is számolod vissza a napokat a Futball Európa Bajnokság kezdetéig! A forró nyári napokban június 10-től tovább izzik a levegő: a focirajongók mostantól egy hónapon át szurkolhatnak kedvenceikért. Az izgalmakat még tovább fokozza, hogy 2016-ban, 44 év után ismét drukkolhatunk a magyar nemzeti csapatnak is, így ebben az időszakban minden a fociról fog szólni!

A Foci Mozi már évek óta közkedvelt helyszíne a focilázban égő, kikapcsolódást és szórakozást kereső szurkolóknak és baráti társaságoknak. A kirobbanó hangulat és a hamisítatlan közösségi élmény idén is garantált, hiszen 5 helyszínen összesen  akár 600-700.000 látogató tombolhatja végig a mérkőzéseket. A 36 négyzetméteres óriás LED falak előtt valódi stadionélményben lesz része a foci drukkereknek. A EB időtartama alatt nyereményjátékok, italakciók és gasztronómiai ajánlatok várják az érdeklődőket, akik a felforrósodott hangulatban jéghideg Borsodival hűsíthetik magukat. A Foci Mozin még a pihenőnapokon sincs megállás: az összecsapások szüneteiben a Kert Mozi szórakoztatja a vendégeket  az ingyenesen látogatható rendezvényen.

A Foci Mozin idén 5 helyszínen követhetik nyomon a szurkolók az Európa Bajnokság eseményeit. Budapest egyik legszebb terén, a Szabadság téren és a Tüskecsarnok parkolójába várják az érdeklődőket, emellett három vidéki város is bekapcsolódik a közvetítésbe, így Egerben az Agria Parkban, Nyíregyházán a Sóstói Parkfürdő mellett a Sóstó Gardenben és Szolnokon a Hild téren is több ezer focikedvelő élvezheti a legjobb pillanatokat.

Nem éri meg otthon maradni - éld át velünk a Bajnokság legizgalmasabb momentumait, szurkolj velünk idén is!

Foci Mozi stadionélmény>>